Beaufort Classic 11 Kw aanbieding

Aanbieding

Normale prijs: 1850,00
Nu: 1535,00 Verzendkosten € 75,00

Meer houthaarden
Meer Beaufort haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

U wilt genieten van een houthaard, maar u wilt ook besparen op uw stookkosten? Dan bent u bij de volgende kampioen aan het goede adres! De Beaufort Classic 11 Kw  is een kachel gemaakt van de beste materialen en in elkaar gezet door pure vakmensen. Zijn vormgeving is subtiel, maar niet saai. Zijn vermogen is krachtig, maar niet overdreven. Alles is in evenwicht met deze energiezuinige kanjer. Zicht op het vuur behoudt u door het grote raam van speciaal gemaakt glas dat er voor zorgt dat u uren lang veilig naar de vlammen kunt turen. De Beaufort Classic 11 Kw is een alleskunner die u vooral lekker warm houdt tijdens koude (winter)dagen.

De Beaufort houtkachel: voor ieder wat wils

De Beaufort is  uit te breiden met meerdere leuke en handige opties. Voor de liefhebbers van koken is er bijvoorbeeld een bakoven, een barbequerooster en een RVS kookplaat te verkrijgen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een vonkenrooster om een echt openhaargevoel te creeëren.  U kunt ook kiezen voor een woodstacker, hierdoor wordt de Beaufort verhoogd en heeft u gelijk extra oplsag voor uw hout.  De Beaufort is naast al deze leuke opties ook leverbaar met een speksteen bovenplaat. 

Al deze opties zijn, tegen meerprijs, te verkrijgen. U de Beaufort helemaal naar uw eigen wens samenstellen!

Het stoken van hout in een Beaufort haard is vrijwel CO²-neutraal door zijn revolutionaire verbrandingstechnieken. Reden hiervan is de vernieuwde Triple Pilot bediening (3P), wat inhoudt dat drie onafhankelijk van elkaar te bedienen luchttoevoeren (voor de primaire, secundaire en tertiaire verbranding) zorgen voor een optimale verbranding. Dat betekent dat u meer uit uw vlammen en houtblokken haalt. En da's fijn voor uw portemonnee. En als u niet het milieu wilt belasten dan is stoken met de Beaufort houthaard het beste wat u kunt doen. De Beaufort houtkachel is leverbaar in drie verschillende formaten en capaciteiten variërend van 6 kW tot 11 kW. Voor ieder wat wils dus. De eindeloze mogelijkheden die de Beaufort kent, kunt u vandaag nog komen bekijken bij 't Stokertje (we zijn zeven dagen per week open en we hebben twee koopavonden- donderdag- en vrijdagavond). 

Kijk voor meer informatie over dit Nederlandse topmerk in onze Kachelpedia. Of kom gerust langs een van onze vele showrooms. U zult zich verbazen hoe betaalbaar deze houthaard is. Een exclusieve demonstratie is natuurlijk ook mogelijk! 

Specificaties

Merk Beaufort
Model Classic 11 Kw
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Vermogen 11 - 11 kW
CV-gekoppeld Nee
Hoogte 77,6 cm
Breedte 71,2 cm
Diepte 38,7 cm
Notice: Undefined property: stdClass::$product_diameter_min in /home/admin/domains/stokertje.nl/public_html/views/2016/aanbiedingen.php on line 865
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Beaufort in de opruiming

  Beaufort Advanced 6 kW houtkachel demomodel

  Opruiming!

  Beaufort Advanced 6 kW houtkachel demomodel
  adviesprijs 1.495,00 Nu 995,00
  BBQ rooster Beaufort houtkachel

  Opruiming!

  BBQ rooster Beaufort houtkachel
  adviesprijs 90,00 Nu 49,00
  Beaufort 11 Classic houtkachel vs demomodel

  Opruiming!

  Beaufort 11 Classic houtkachel vs demomodel
  adviesprijs 1.850,00 Nu 1.295,00
  Vonkenschermdeur Beaufort houtkachel

  Opruiming!

  Vonkenschermdeur Beaufort houtkachel
  adviesprijs 150,00 Nu 89,00

Gratis Stookworkshop 19 september

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht