Beaufort Classic 8 Kw aanbieding

Aanbieding

Normale prijs: 1650,00
Nu: 1370,00 Verzendkosten € 75,00

Meer houthaarden
Meer Beaufort haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

Het grote raamoppervlak van de Beaufort Classic 8 Kw Basis biedt veel zicht op het vuur dat altijd goed brandt in de verbrandingskamer. De sober en doelmatige design zorgt ervoor dat deze houthaard in elk huishouden past. Zijn voorkomen maakt hem een ware blikvanger. En als u wilt genieten van alle positieve dingen die een houtkachel te bieden heeft, maar ook zuinig wilt stoken dan komt u ook uit bij de Beaufort Classic 8 Kw Basis. Gemaakt van de beste materialen en in elkaar gezet door pure vakmensen. De Beaufort 8 Kw is een alleskunner die u veilig warm houdt tijdens koude (winter)dagen.

Met de Beaufort in huis kunt u alles aan

De Beaufort is uit te breiden met meerdere leuke en handige opties. Voor de liefhebbers van koken is er bijvoorbeeld een bakoven, een barbequerooster en een RVS kookplaat te verkrijgen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een vonkenrooster om een echt openhaargevoel te creeëren.  U kunt ook kiezen voor een woodstacker, hierdoor wordt de Beaufort verhoogd en heeft u gelijk extra oplsag voor uw hout.  De Beaufort is naast al deze leuke opties ook leverbaar met een speksteen bovenplaat. 

Al deze opties zijn, tegen meerprijs, te verkrijgen. U de Beaufort helemaal naar uw eigen wens samenstellen!

Hoe koud het buiten ook is, de Beaufort Classic 8Kw kan alles aan. Het stoken van hout in een Beaufort haard is vrijwel CO²-neutraal door zijn revolutionaire verbrandingstechnieken. Reden hiervan is de vernieuwde Triple Pilot bediening (3P), wat inhoudt dat drie onafhankelijk van elkaar te bedienen luchttoevoeren (voor de primaire, secundaire en tertiaire verbranding) zorgen voor een optimale verbranding. De Beaufort houtkachel is leverbaar in drie verschillende formaten en capaciteiten variërend van 6 kW tot 11 kW. Voor ieder wat wils dus. De eindeloze mogelijkheden die de Beaufort kent, kunt u vandaag nog komen bekijken bij 't Stokertje (we zijn zeven dagen per week open en we hebben twee koopavonden- donderdag- en vrijdagavond). 

Kijk voor meer informatie over dit Nederlandse topmerk in onze Kachelpedia. Of kom gerust langs een van onze vele showrooms. U zult zich verbazen hoe betaalbaar deze houthaard is. Een exclusieve demonstratie is natuurlijk ook mogelijk! 

Specificaties

Merk Beaufort
Model Classic 8 Kw
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Brandstof Hout
Vermogen 8 - 8 kW
CV-gekoppeld Nee
Hoogte 77,6 cm
Breedte 61,2 cm
Diepte 38,7 cm
Notice: Undefined property: stdClass::$product_diameter_min in /home/admin/domains/stokertje.nl/public_html/views/2016/aanbiedingen.php on line 865
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Beaufort in de opruiming

  Beaufort 11 Classic houtkachel vs demomodel

  Opruiming!

  Beaufort 11 Classic houtkachel vs demomodel
  adviesprijs 1.850,00 Nu 1.295,00
  Beaufort Advanced 6 kW houtkachel demomodel

  Opruiming!

  Beaufort Advanced 6 kW houtkachel demomodel
  adviesprijs 1.495,00 Nu 995,00
  Houder voor bbq rooster en vonkenschermdeur Beaufort houtkachel

  Opruiming!

  Houder voor bbq rooster en vonkenschermdeur Beaufort houtkachel
  adviesprijs 40,00 Nu 19,00
  Vonkenschermdeur Beaufort houtkachel

  Opruiming!

  Vonkenschermdeur Beaufort houtkachel
  adviesprijs 150,00 Nu 89,00

Gratis Stookworkshop 19 september

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht