Dru Trio Limited Edition Eco aanbieding

De DRU Trio Limited Edition Eco is een prachtige gashaard (kleur zwart) waarbij de achterwand voorzien is van een stijlvolle Ceraglass glasplaat. De Dru Trio Limited Edition Eco is voorzien van afstandsbediening met o.a. thermostaatfunctie. Deze nieuwe Dru Trio Eco haard werkt met een elektronische vonk ontsteking in tegenstelling tot de oudere Dru Trio modellen. Wilt u de Trio Limited Edition Eco in het echt bewonderen? Dat kan natuurlijk! Bij de meeste showrooms van 't Stokertje staat deze haard brandend opgesteld, bel altijd wel even vantevoren want OP=OP! Let op deze aanbieding geldt alleen voor artikelnummer: 1.120.010.004 (uitvoering aardgas). Voor een uitvoering van de Dru Trio op propaan geldt een meerprijs van 350 euro. 

Aanbieding

Normale prijs: 2955,00
Nu: 2395,00 Meer gashaarden en gaskachels
Meer DRU haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

De Dru Trio Limited Edition ECO versie met Ceraglass achterwand is een vrijstaande gashaard met slanke vormen en een krachtige uitstraling. Zowel grote als kleine woonkamers kunnen worden voorzien van een prachtig middelpunt van vuur met 3D-effect dankzij de spiegelende achterwand, het vlammenspel is zichtbaar vanuit meerdere posities. Opmerkelijk is het hoge gele houtvuur met gloei-effect. De Dru Trio Limited Edition Eco is uitgevoerd in de kleur zwart en wordt geleverd incl. afstandsbediening met o.a. thermostaatfunctie. Deze nieuwe Dru Trio Eco haard werkt met een elektronische vonk ontsteking in tegenstelling tot de oudere Dru Trio modellen.

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen de Dru Trio Limited Edition Eco versie en de 'reguliere' Dru Trio? De normale Trio is uitgevoerd in de kleur grijs en heeft een lamellen achterwand. Onze Limited Edition Eco is uitgevoerd in het zwart, voor een extra slanke en krachtigere uitstraling. Verder heeft de Limited Edition een achterwand van Ceraglass wat zorgt voor nog meer diepte in het vlammenspel, de kleuren van de vlammen steken hier extra mooi bij af. 

TIJDELIJKE ALL-INCLUSIVE ACTIE

Voor de VASTE PRIJS VAN 2990 EURO installeren wij de Dru Trio Limited Edition bij u thuis, all-inclusive dus inclusief materiaal, boring en arbeid. 

Uitgangspunten: 
De Dru Trio Limited Edition Eco (uitvoering aardgas) wordt standaard geïnstalleerd met een geveldoorvoer en er is een gasaansluiting met kraantje op de plaats van de kachel (binnen 50 cm). 
Er wordt uit gegaan van een standaardsituatie  met 1 x meter pijp, 1 x 90 graden bocht en 1 muurdoorvoer. Deze verstelbare muurdoorvoer is afkomstig uit een partijtje en is reeds gebruikt, maar in prima staat (zie foto hieronder).
Wilt u toch een muurdoorvoer 'nieuw uit doos'? Dan geldt een meerprijs van 100 euro. Overig eventueel benodigd concentrisch materiaal eveneens tegen meerprijs verkrijgbaar.
Er wordt uit gegaan van een standaard muur van baksteen, indien er sprake is van hardere muren van bijv. gietbeton of een prefab wand, dan geldt een meerprijs van 100 euro.
Er wordt geïnstalleerd op de begane grond en de locatie moet goed bereikbaar zijn voor onze installateurs. Is dit niet het geval dan wordt er overlegd en is er sprake van een meerprijs afhankelijk van de situatie.  

Deze actie geldt binnen een straal van 50 kilometer vanaf de dichtstbijzijnde vestiging gemeten met Google Maps (kortste route).
Voor 50-75 km geldt een meerprijs van 100 euro
Voor 75 km of meer geldt een meerprijs van 250 euro
Waddeneilanden alleen op aanvraag.

DEZE INSTALLATIE ACTIE IS GELDIG ZO LANG DE VOORRAAD STREKT

N.B. De huidige voorraad betreft de uitvoering op aardgas. Voor een versie op propaan geldt een meerprijs van 350 euro.

 

Specificaties

Merk DRU
Model Trio Limited Edition
Staat Nieuw
Type Gashaard
Systeem Gesloten
Brandstof Aardgas
Vermogen 4 - 5 kW
Hoogte 100,6 cm
Breedte 50,5 cm
Diepte 42,4 cm
Vuurbeeld Gasvuur
Vuurzicht Driezijdig
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Ja
Breedte glas (cm) 34
Hoogte glas (cm) 48,5

DRU in de opruiming

Corona update, wij zijn open en staan voor u klaar!

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht

Check gedaan? Haard aan!