Dru Trio Limited Edition aanbieding

De DRU Trio limited edition is een prachtige gashaard (kleur zwart) waarbij de achterwand voorzien is van een stijlvolle Ceraglass glasplaat. Hierdoor krijgt u een mooi diepgaand en rustig effect in uw vlammenspel. De Dru Trio Limited Edition is voorzien van afstandsbediening. Wilt u de Trio limited edition in het echt bewonderen? Dat kan natuurlijk! Bij de meeste showrooms van 't Stokertje staat deze haard brandend opgesteld, bel altijd wel even vantevoren want OP=OP! Artikelnummer: 1.120.010.003

De Dru Trio limited edition met Ceraglass achterwand is een vrijstaande gashaard met slanke vormen en een krachtige uitstraling. Zowel grote als kleine woonkamers kunnen worden voorzien van een prachtig middelpunt van vuur met 3D-effect, zichtbaar vanuit meerdere posities. Opmerkelijk is het hoge gele houtvuur met gloei-effect dat goed zichtbaar is door een van de drie glasramen. De Dru Trio Limited Edition is uitgevoerd in de kleur zwart en wordt geleverd incl. afstandsbediening.

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen de Dru Trio Limited Edition en de 'reguliere' Dru Trio? De normale Trio is uitgevoerd in de kleur grijs en heeft een lamellen achterwand. Onze Limited Edition is uitgevoerd in het zwart, voor een extra slanke en krachtigere uitstraling. De achterwand van Ceraglass zorgt vervolgens voor nog meer diepte in het vlammenspel en de kleuren van de vlammen steken hier extra mooi bij af. Tot slot is de Limited Edition niet voorzien van een afstandsbediening met thermostaatfunctie waardoor het vlammenspel zelf naar wens kunt regelen. Bij een sfeerhaard heeft dit normaliter de voorkeur. Mocht u de Dru Trio Limited Editon toch uit willen laten voeren met een thermostaatfunctie dan geldt een meerprijs van 495 euro (materiaal incl. inbouw).

TIJDELIJKE ALL-INCLUSIVE ACTIE

Voor de VASTE PRIJS VAN 2890 EURO installeren wij de Dru Trio Limited Edition bij u thuis, all-inclusive dus inclusief materiaal, boring en arbeid. 

Uitgangspunten: 
De Dru Trio Limited Edition wordt geïnstalleerd met een geveldoorvoer en er is een gasaansluiting met kraantje op de plaats van de kachel (binnen 50 cm). 
Er wordt uit gegaan van een standaardsituatie  met 1 x meter pijp, 1 x 90 graden bocht en 1 muurdoorvoer. Deze verstelbare muurdoorvoer is afkomstig uit een partijtje en is reeds gebruikt, maar in prima staat (zie foto hieronder).
Wilt u toch een muurdoorvoer 'nieuw uit doos'? Dan geldt een meerprijs van 100 euro. Overig eventueel benodigd concentrisch materiaal eveneens tegen meerprijs verkrijgbaar.
Er wordt uit gegaan van een standaard muur van baksteen, indien er sprake is van hardere muren van bijv. gietbeton of een prefab wand, dan geldt een meerprijs van 100 euro.
Er wordt geïnstalleerd op de begane grond en de locatie moet goed bereikbaar zijn voor onze installateurs. Is dit niet het geval dan wordt er overlegd en is er sprake van een meerprijs afhankelijk van de situatie.  

Deze actie geldt binnen een straal van 50 kilometer vanaf de dichtstbijzijnde vestiging gemeten met Google Maps (kortste route).
Voor 50-75 km geldt een meerprijs van 100 euro
Voor 75 km of meer geldt een meerprijs van 250 euro
Waddeneilanden alleen op aanvraag.

DEZE INSTALLATIE ACTIE IS GELDIG ZO LANG DE VOORRAAD STREKT

 

Aanbieding

Normale prijs: 2865,00
Nu: 1990,00 Verzendkosten € 75,00

Meer gashaarden en gaskachels
Meer DRU haarden
Terug naar de aanbiedingen

Specificaties

Merk DRU
Model Trio Limited Edition
Staat Nieuw
Type Gashaard
Systeem Gesloten
Brandstof Aardgas/Propaan
Vermogen 4 - 5 kW
Hoogte 100,6 cm
Breedte 50,5 cm
Diepte 42,4 cm
Branderdecoratie Houtblokken
Vuurbeeld Gasvuur
Vuurzicht Driezijdig
Diameter rookgasafvoer (mm) 150
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Ja
Breedte glas (cm) 34
Hoogte glas (cm) 48,5

DRU in de opruiming

  kassakorting
  DRU York inzethaard op gas

  Opruiming!

  DRU York inzethaard op gas

  Nu met 300,00 extra
  zomer kassakorting Nu 790,00 490,00
  Dru Diablo Next gashaard vs demomodel

  Opruiming!

  Dru Diablo Next gashaard vs demomodel
  adviesprijs 2.300,00 Nu 1.750,00
  Dru Centro 100 gashaard met Kalfire schouw showroomopstelling

  Opruiming!

  Dru Centro 100 gashaard met Kalfire schouw showroomopstelling
  adviesprijs 5.630,00 Nu 4.095,00
  Dru Trio gaskachel showroommodel

  Opruiming!

  Dru Trio gaskachel showroommodel
  adviesprijs 2.695,00 Nu 1.790,00

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, West-Brabant, Utrecht

Installateurs gezocht!