Dru Trio Limited Edition aanbieding

De DRU Trio limited edition is een prachtige gashaard (kleur zwart) waarbij de achterwand voorzien is van een stijlvolle Ceraglass glasplaat. Hierdoor krijgt u een mooi diepgaand en rustig effect in uw vlammenspel. De Dru Trio Limited Edition is voorzien van afstandsbediening. Wilt u de Trio limited edition in het echt bewonderen? Dat kan natuurlijk! Bij de meeste showrooms van 't Stokertje staat deze haard brandend opgesteld, bel altijd wel even vantevoren want OP=OP! Artikelnummer: 1.120.010.003

De Dru Trio limited edition met Ceraglass achterwand is een vrijstaande gashaard met slanke vormen en een krachtige uitstraling. Zowel grote als kleine woonkamers kunnen worden voorzien van een prachtig middelpunt van vuur met 3D-effect, zichtbaar vanuit meerdere posities. Opmerkelijk is het hoge gele houtvuur met gloei-effect dat goed zichtbaar is door een van de drie glasramen. De Dru Trio Limited Edition is uitgevoerd in de kleur zwart en wordt geleverd incl. afstandsbediening.

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen de Dru Trio Limited Edition en de 'reguliere' Dru Trio? De normale Trio is uitgevoerd in de kleur grijs en heeft een lamellen achterwand. Onze Limited Edition is uitgevoerd in het zwart, voor een extra slanke en krachtigere uitstraling. De achterwand van Ceraglass zorgt vervolgens voor nog meer diepte in het vlammenspel en de kleuren van de vlammen steken hier extra mooi bij af.   

TIJDELIJKE ALL-INCLUSIVE ACTIE
Voor de VASTE PRIJS VAN 2790 EURO installeren wij de Dru Trio Limited Edition bij u thuis, all-inclusive dus inclusief materiaal en arbeid.
Uitgangspunten zijn een geveldoorvoer en gasaansluiting in de buurt van de kachel. Deze actie geldt voor de provincies Gelderland/Drente/Overijssel/Friesland en Groningen. In de overige hiernaast gelegen provincies komt er 100 euro bij. Zit er nog een provincie tussen dan komt er 250 euro bij. DEZE INSTALLATIE ACTIE IS GELDIG ZO LANG DE VOORRAAD STREKT.

Specificaties

Merk DRU
Model Trio Limited Edition
Staat Nieuw
Type Gashaard
Systeem Gesloten
Brandstof Aardgas/Propaan
Vermogen 4 - 5 kW
Hoogte 100,6 cm
Breedte 50,5 cm
Diepte 42,4 cm
Branderdecoratie Houtblokken
Vuurbeeld Gasvuur
Vuurzicht Driezijdig
Diameter rookgasafvoer (mm) 150
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Ja
Breedte glas (cm) 34
Hoogte glas (cm) 48,5

DRU in de opruiming

  Dru G4000 gevelkachel incl muurdoorvoer

  Opruiming!

  Dru G4000 gevelkachel incl muurdoorvoer Nu 440,00
  Dru Azura elektrische haard

  Opruiming!

  Dru Azura elektrische haard
  adviesprijs 1.395,00 Nu 890,00
  Dru Art 2 gevelkachel incl muurdoorvoer

  Opruiming!

  Dru Art 2 gevelkachel incl muurdoorvoer
  adviesprijs 650,00 Nu 440,00
  Dru Radialix gashaard

  Opruiming!

  Dru Radialix gashaard Nu 490,00

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Bestel hier uw Orvelte Voordeelkaart

ZZP-ers gezocht voor installatie in Zuid-Holland, West-Brabant en Utrecht

Installateurs gezocht!

Stokertje maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten