Janus 12 aanbieding

De Janus 12 houtkachel is een krachtpatser van Hollandse bodem en is nu bij ons in de aanbieding. De Janus 12 verwarmt met gemak de grootste woonkamers en is eenvoudig te bedienen. Deze originele Janus houtkachel wordt gemaakt door Siersmederij Oldeberkoop. Voor meer informatie over de herkomst en achtergrond van de Janus klikt u hier. De Janus 12 kW is een houtkachel die alles doorstaat en een tijdloos design heeft. Voor een hele voordelige prijs heeft u een grote kwaliteits houtkachel uit Friesland. De Janus is een convectiekachel dus warmte voorziening in alle hoeken en gaten van het vertrek. Sobere en doelmatige uitstraling met bediening van opzij. Nu een koopje, dus sla uw slag! Op = Op. Zoals het meestal gaat met dit topproduct zijn we snel door onze voorraden heen, dus check vandaag nog onze voorraad. 

Artikelnummer: 1.375.003.005

In verband met de steeds strengere milieu eisen adviseren wij een andere houtkachel met betere prestaties zoals bijvoorbeeld de Beaufort 11 Classic of Advanced. Deze robuuste kachel heeft dezelfde capaciteit en kan uw woonkamer heerlijk verwarmen. De verbrandingskamer is lekker groot dus u hoeft uw brandhout niet in hele kleine stukken te zagen. Meer info over de Beaufort Classic 11 en de Beaufort Advanced 11 vindt u hier.

Specificaties

Merk Janus
Model janus12
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Vermogen 11 - 14 kW
Hoogte 78 cm
Breedte 71 cm
Diepte 39 cm
Notice: Undefined property: stdClass::$product_diameter_min in /home/admin/domains/stokertje.nl/public_html/views/2016/aanbiedingen.php on line 865
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Janus in de opruiming

  Janus 9 houtkachel vs demomodel

  Opruiming!

  Janus 9 houtkachel vs demomodel
  adviesprijs 1.425,00 Nu 890,00
  Janus 6 houtkachel vs demomodel

  Opruiming!

  Janus 6 houtkachel vs demomodel
  adviesprijs 1.150,00 Nu 790,00

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht