Janus 9 aanbieding

De Janus 9 houtkachel, beroemd en berucht is nu bij ons in de aanbieding. Deze originele Janus houtkachel wordt gemaakt door Siersmederij Oldeberkoop. Voor meer informatie over de herkomst en achtergrond van de Janus klikt u hier. De Janus is een houtkachel die alles doorstaat en een tijdloos design heeft. Voor een betaalbare prijs heeft u een zuinige houtkachel die heel veel stookplezier garandeert. De Janus 9 is een convectiekachel dus de warmte wordt gelijkmatig verspreid over de ruimte. Sobere en doelmatige uitstraling met bediening van opzij. Nu een koopje, dus sla uw slag! OP = OP. Zoals het meestal gaat met onze aanbiedingen zijn we snel door onze voorraden heen, dus check vandaag nog onze voorraad. 

Artikelnummer: 1.375.002.005

Aanbieding

Normale prijs: 1425,00
Nu: 1195,00 Verzendkosten € 75,00

Meer houthaarden
Meer Janus haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

Dat wij heel blij zijn met de Janus 9 is eigenlijk geen geheim. We zijn gek op deze kleine kanjer! Mensen houden al eeuwen van de gezelligheid van vuur en de heerlijke warmte die de vlammen produceren. Deze krachtpatser van 9kW laat niemand koud worden. Zijn mooie vormgeving is bescheiden, maar uiteindelijk is deze houtkachel wel een blikvanger die in geen enkel huishouden misstaat. Daarom is de Janus 9 een investering die zich werkelijk terugbetaald.

Iedereen wil een Janus houtkachel

Met het vermogen van 9 kW kan deze houtkachel woonruimtes tot 160 m3 verwarmen. De Janus 9 is tijdloos en  voldoet aan de hoogste verwachtingen. Zo wordt deze houtkachel gemaakt van de beste materialen die met de grootste zorg door vaklui in elkaar worden gezet. Kom voor een exclusieve demonstratie van deze houthaard snel langs een van onze showrooms. We laten met alle plezier alle mogelijkheden van de Janus 9 zien. Meer informatie over Janus vindt u sowieso hier.

Mensen zijn gek op de lekkere warmte die de Janus 9 produceert -foto: Elena Elisseeva

Specificaties

Merk Janus
Model janus 9
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Vermogen 9 - 11 kW
Hoogte 78 cm
Breedte 61 cm
Diepte 39 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Gratis Stookworkshop 19 september Orvelte

Gratis interieuradvies 5 oktober 2019

Gratis Stookworkshop 10 oktober Epe

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht