Janus 6 aanbieding

De Janus 6 kW is nog steeds hot en daarom bij ons in de aanbieding. Voor een relatief klein bedrag haalt u een topkachel in huis. Deze originele Janus houtkachel wordt gemaakt door Siersmederij Oldeberkoop. Voor meer informatie over de herkomst en achtergrond van de Janus klikt u hier. De Janus houtkachel is een convectie kachel voorzien van eenvoudige bediening en gebruiksmogelijkheden. De corten stalen materiaalkwaliteit staat voor langdurig en duurzaam stookplezier. Ervaar zelf het stoken van de Janus houtkachel. Een belevenis op zich. De bediening aan de zijkant staat voor de secundaire luchttoevoer waardoor de haard eigenzinnige stooktaferelen oplevert waarbij menig stoker zijn vingers aflikt. De Janus staat zo niet alleen voor kwaliteit en stookplezier, maar ook voor een sobere doelmatige tijdloze uitstraling. Een investering voor jaren voor nu wel een heel klein prijsje. De voorraad gaat snel dus wees er snel bij want OP=OP!

Artikelnummer: 1.375.001.004

Aanbieding

Normale prijs: 1295,00
Nu: 1095,00 Verzendkosten € 75,00

Meer houthaarden
Meer Janus haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

De Janus 6 is een bijzonder fraaie houtkachel en de kleinste uit de Janus-familie. Met het vermogen tot 6 kW is hij krachtig genoeg om middelgrote woonkamers snel op temperatuur te krijgen. Daarnaast is de Janus 6 ook mooi om te zien. De degelijke vormgeving maakt hem geschikt voor elk type interieur. Het grote raamoppervlak zorgt ervoor dat u de vlammen perfect kunt volgen.

Een Janus 6 houtkachel maakt iedereen blij en daar werkt 't Stokertje graag aan mee!

De beste kwaliteit is alleen maar goed genoeg voor Janus. Ze selecteren altijd de beste materialen om hun houtkachels van te bouwen. Zo gaat de Janus 6 vele jaren mee en kunt u altijd op elk moment genieten van heerlijke warmte. Het hoge rendement houdt ook nog eens in dat u (milieu)zuinig stookt. Kom vandaag nog langs voor een uitgebreide demonstratie en meer informatie te krijgen over de Janus. We nemen alle tijd voor u. Meer informatie over Janus vindt u hier.

 

Specificaties

Merk Janus
Model janus 6
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Draaideur Ja
Brandstof Hout
Vermogen 6 - 7 kW
Hoogte 78 cm
Breedte 51 cm
Diepte 39 cm
Notice: Undefined property: stdClass::$product_diameter_min in /home/admin/domains/stokertje.nl/public_html/views/2016/aanbiedingen.php on line 865
Sfeer Tijdloos
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Gratis Stookworkshop 19 september

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht