FH4 multifuel aanbieding

Deze schattige FireHeat 4 houtkachel is nu bij ons in de aanbieding, tijdelijk voor een bodemprijs. Profiteer nu van dit mooie voordeeltje!

Aanbieding

Normale prijs: 594,00
Nu: 535,00 Verzendkosten € 75,00

Meer houthaarden
Meer FH haarden
Terug naar de aanbiedingen

Energielabel

Een vrijstaande houtkachel zoals de 4 is een aanvulling voor elk huis. En die aanvulling hoeft niet duur te zijn, zeker niet bij ’t Stokertje. Wij hebben bijvoorbeeld de kachels van FH in de collectie, een merk dat altijd weet te leveren. De 4 is bijvoorbeeld zo’n trotse telg van deze gerenommeerde fabrikant.

Met afmetingen van 57,4 x 40 x 27,6 cm is dit een vrijstaande houtkachel die graag op een mooie plek in huis wil staan. Het ruime glasoppervlak zorgt ervoor dat u onbelemmerd kunt genieten van de vlammen en dat betekent dus extra sfeer. Het fraaie design van de 4 is neutraal, zonder saai te zijn en past in vrijwel elk type interieur.

Het vermogen is een garantie voor een warm huis, waar u meerdere keren en in meerdere opzichten warm van wordt. Het is een kwestie van hout halen, houtblokken in de brandkamer leggen, de blokken goed aansteken en heerlijk genieten van warmte en sfeer.

De 4 is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Kom om alles mooi op een rijtje te krijgen even langs onze showroom voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een eventuele live demonstratie.

Specificaties

Merk FH
Model FH4
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Brandstof Hout/Kolen
Vermogen 4 - 4 kW
Hoogte 57,4 cm
Breedte 40 cm
Diepte 27,6 cm
Notice: Undefined property: stdClass::$product_diameter_min in /home/admin/domains/stokertje.nl/public_html/views/2016/aanbiedingen.php on line 865
Kleur Zwart
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Gratis Stookworkshop 19 september

UITVERKOOP PARTIJ dubbelwandig pijpmateriaal

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht